Warta

  • Usum pamakéan blankets listrik, hal ieu kudu dicatet!

    Usum pamakéan blankets listrik, hal ieu kudu dicatet!

    Usum tiris taun ieu badé sumping, waktos ieu alat-alat pemanasan di lapangan!Rupa-rupa parabot pemanasan pikeun nembongkeun bakat maranéhanana di antarana, sare nu pang populerna tangtu simbut listrik urang.Simbut listrik saé, tapi aya ogé bahaya kaamanan anu hébat ...
    Maca deui
  • Sabaraha anjeun terang ngeunaan peran hampang dengkul?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan peran hampang dengkul?

    Dina kahirupan sapopoe loba jalma anu teu merhatikeun bantalan tuur, tuur mangrupa bagian awak anu pohara rapuh, umumna dina kasus ragrag tanpa bantalan tuur, tuur anu paling dipikaresep tatu, tapi sanajan kitu teu loba. jalma nengetan bantal dengkul.Tapi kanyataanna, t...
    Maca deui
  • Bubuka kana ciri kinerja sareng aplikasi neoprene

    Bubuka kana ciri kinerja sareng aplikasi neoprene

    Karét kloroprena (CR), ogé katelah karét kloroprén, nyaéta elastomer anu dihasilkeun ku polimérisasi alfa kloroprena (nyaéta, 2-chloro-1,3-butadiena) salaku bahan baku utama.Ieu mimiti dijieun ku Wallace Hume Carothers tina DuPont dina April 17, 1930. DuPont publik hiji ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun efisiensi insulasi bungkusan insulasi?

    Kumaha carana ningkatkeun efisiensi insulasi bungkusan insulasi?

    Paket insulasi, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, boga fungsi ngajaga tiis / panas, sarta cocog pikeun nahan rupa-rupa kadaharan, seger, farmasi sarta bungkusan produk sénsitip suhu lianna.Éta ogé katelah bungkus és di industri, sering dianggo babarengan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngumbah lawon diving?Ciri jeung ruang lingkup aplikasi lawon diving

    Kumaha carana nyeuseuh lawon selam: Nyeuseuh lawon selam basajan pisan jeung deterjen sapopoé.Kusabab lawon diving sorangan waterproof.Hadé pisan mun éta teu ngalaan panonpoé pikeun lila sanggeus ngumbah, hayu eta garing sacara alami.Paparan jangka panjang ka panonpoé bakal ngabalukarkeun r ...
    Maca deui
  • Tetep inuman tiis ngalir kalayan top-of-nu-line cooler ieu

    Naha kulkas anjeun siap pikeun 4 Juli? Teu aya anu langkung saé tibatan inuman anu tiis dina usum panas! Naha anjeun badé nyéépkeun waktos di pasir dina pésta pantai atanapi barbecue di buruan bumi anjeun, penting pikeun mastikeun yén anjeun tetep inuman tiis ngalir. Lamun anjeun ngarencanakeun t ...
    Maca deui
  • Jinis sareng ukuran kantong liner submersible

    Jinis sareng ukuran kantong liner submersible

    Bahan selam mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling sering dianggo pikeun kantong liner laptop.Ngaran Cina na neoprene sarta ngaran Inggris na Neoprene.Bahan nyilem nyaéta busa karét sintétik, sareng bahan nyilem kalayan sipat fisik anu béda tiasa dibusakeun ku ad ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan lawon selam leuwih lawon séjén?

    Naon kaunggulan lawon selam leuwih lawon séjén?

    Lawon diving dijieunna tina nilon Jiaji lawon (N lawon), ogé katelah megacloth elastis opat sided, sarta bahan busa karét SBR glued kalawan lem panyalindungan lingkungan.Kusabab bahan ieu lolobana dipaké pikeun nyieun wetsuits jeung lauk ...
    Maca deui
  • Aspék naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér lawon diving

    Aspék naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér lawon diving

    Aya seueur aplikasi bahan nyilem SBR dina kahirupan urang sapopoé.Hayu urang tingali dina aplikasi utama bahan diving SBR, sarta miharep pikeun mantuan anjeun.Nalika milih bahan nyilem SBR, perhatikeun dalapan p ...
    Maca deui